PREGLED MODELOV
Tovorna dvigala

Kakor so raznolike va┼íe potrebe po transportu, tako pestra je na┼ía ponudba preverjenih, tehni─Źno najsodobnej┼íih in gospodarnih sistemov.

ZNANJE IN TEHNOLOGIJA IZ AVSTRIJE

Z veseljem vam bomo podrobno svetovali tako glede izbire najprimernej┼íe opreme za va┼íe specifi─Źne potrebe kot tudi glede najustreznej┼íe vrste pogona, saj je ta odvisen predvsem od strukturnih pogojev, dvi┼żne vi┼íine, nosilnosti in predvidene uporabe. Izkoristite na┼íe ve─Źdesetletne izku┼ínje na podro─Źju industrijskih dvigal.

Modernizacija dvigal

Inovativna posodobitev za vrhunsko varnost in u─Źinkovitost.

Ne le za nove sisteme, temve─Ź tudi za obstoje─Źe dvigalne sisteme velja vrsta zakonskih predpisov glede ravni varnosti. Starej┼íi dvigalni sistemi pogosto v mnogih pogledih ne ustrezajo trenutnemu stanju tehnike. To lahko povzro─Źa najrazli─Źnej┼íe nevarnosti.

Preberite ve─Ź ...

Pri izbiri ponudnika se spla─Źa staviti na pravega partnerja. 

Znamka WEIGL kot ponudnik celovitih re┼íitev je v Avstriji ┼że desetletja sinonim za dvigalne in mobilnostne sisteme, ki vedno ustrezajo najnovej┼íim standardom kakovosti, tehnologije in oblikovanja. Danes smo najve─Źji avstrijski proizvajalec dvigal ter vodilni na trgu stopni┼í─Źnih dvigal in dvigal za invalidski vozi─Źek

Imate vpra┼íanja? Posvetovanje je mogo─Źe v nem┼íkem in angle┼íkem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujo─Źe povpra┼íevanje

Kako vam lahko pomagamo?


Prosimo, izberite izdelek


*) Obvezna polja