Odli─Źno
Podjetje

Avstrijski dr┼żavni grb

Avstrijsko zvezno ministrstvo za gospodarstvo, dru┼żino in mladino podeljuje avstrijski grb: pomembna odlika za kakovost in inovativnost

S to nagrado se odlikujejo podjetja, ki so z izjemnimi dose┼żki pomembno prispevala k avstrijskemu gospodarstvu in imajo v svoji panogi vodilni in splo┼íno spo┼ítovan polo┼żaj. Trenutno sme pribli┼żno 1400 doma─Źih avstrijskih podjetij pri svojem poslovanju uporabljati dr┼żavni grb. Jasno je: V te┼żkih gospodarskih ─Źasih so ti ┼żigi kakovosti pomembnej┼íi kot kadarkoli prej. Prejemnikom nagrade prina┼íajo konkuren─Źno prednost in tako slu┼żijo tudi kot pozitivna spodbuda za druge poslovne┼że.

Nagrade za usposabljanje vajencev

Menimo, da imamo dru┼żbeno obveznost, da mladim zagotovimo prilo┼żnost za usposabljanje in vstop v poklicno ┼żivljenje. Zato smo ┼íe posebej ponosni, da je na┼í anga┼żma na tem podro─Źju vedno znova dele┼żen priznanja z razli─Źnimi nagradami. 

NAGRADA ZA PODJETJA ┬╗HAUSRUCKVIERTLER┬ź

Leta 2019 smo prejeli posebno nagrado ┬╗Vzorno vajeni┼íko podjetje┬ź za vzorno usposabljanje mladih talentov v okviru nagrade za podjetja ┬╗HAUSRUCKVIERTLER┬ź, ki jo podeljujejo zvezna de┼żela Zgornja Avstrija, banka Sparkasse Ober├Âsterreich, Gospodarska zbornica Zgornje Avstrije, BNP Wirtschaftstreuhhand in medijski partner Bezirksrundschau.

NAGRADA GOSPODARSKE ZBORNICE INEO

Za na┼ía izredna prizadevanja na podro─Źju usposabljanja vajencev smo ┼że ve─Źkrat prejeli INEO NAGRADO INEO kot vzorno vajeni┼íko podjetje. Ta, ki jo Gospodarska zbornica Zgornje Avstrije podeljuje ┼że od leta 2013, zgornjeavstrijskim podjetjem omogo─Źa, da se izka┼żejo kot visokokakovostna vajeni┼íka podjetja.

DR┼ŻAVNA NAGRADA

Leta 2014 je dru┼żba Weigl za izjemne dose┼żke na podro─Źju usposabljanja in izobra┼żevanja vajencev prejela ┼żig kakovosti ┬╗Dr┼żavno odlikovano vajeni┼íko podjetje┬ź. Nadvse sta nas razveselili ta nagrada in z njo povezana prilo┼żnost, da lahko odslej pri poslovanju uporabljamo ┼íe drug avstrijski dr┼żavni grb.