Družinsko podjetje

V družini že od 1899

Vgradnja dvigala skupaj s servisno podporo predstavlja dolgoročno investicijo. Pri izbiri ponudnika se zato splača staviti na pravega partnerja. Hkrati pa kot osrednje načelo našega uspeha vidimo tudi našo dolgoročno usmerjenost vseh poslovnih dejavnosti.

Kot avstrijsko družinsko podjetje z več kot 120-letno zgodovino imamo dolgoletno tradicijo, ponotranjene vrednote in izjemno strokovno znanje – za to smo hkrati ponosni in hvaležni. Kajti vedno znova nas navdaja z veseljem, da lahko za vas in z vami skupaj uresničujemo rešitve za mobilnost, ki olajšujejo vaš vsak dan, po drugi strani pa oblikujemo transportne rešitve po meri, ki izpolnjujejo najrazličnejše zahteve in potrebe. Ta raznolikost in kompetenca sta v Avstriji edinstveni.

Naša naloga je, da še naprej s polnim zanosom delamo na nadaljnjem razvoju podjetja, da to delamo tako v korist naših kupcev kot v korist vseh naših zaposlenih in njihovih družin ter nenazadnje v korist regije in da položimo prave temelje, s katerimi bo tudi naslednja generacija WEIGL lahko šla Z IDEJO NAPREJ!

Vaša Karin Weigl

Družbenica in poslovodja

Pri izbiri ponudnika se splača staviti na pravega partnerja.

Znamka WEIGL kot ponudnik celovitih rešitev je v Avstriji že desetletja sinonim za dvigalne in mobilnostne sisteme, ki vedno ustrezajo najnovejšim standardom kakovosti, tehnologije in oblikovanja. Danes smo največji avstrijski proizvajalec dvigal ter vodilni na trgu stopniščnih dvigal in dvigal za invalidski voziček.

Imate vprašanja? Posvetovanje je mogoče v nemškem in angleškem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujoče povpraševanje