WEIGL Liftsysteme
Povej naprej

Program priporo─Źil za izdelke WEIGL Liftsysteme. Navdu┼íite prijatelje za izdelke WEIGL Liftsysteme in prejmite premijo.

Stranke pripeljejo stranke

Spoštovana stranka! Zadovoljne stranke so najboljša reklama in velik kompliment naši celotni ekipi!

Sedaj, ko ste se odlo─Źili za stopni┼í─Źno dvigalo WEIGL, u┼żivate v ┼ítevilnih prednostih, ki vam jih prina┼ía: mobilnost in neodvisnost sta le dve tak┼íni prednosti. Mi menimo: najve─Źje veselje je tisto, ki ga delimo z drugimi, zato vam ┼żelimo predstaviti na┼í program priporo─Źil za stranke dru┼żbe WEIGL Liftsysteme.

Program priporo─Źil za izdelke WEIGL Liftsysteme

Informirajte o prednostih stopni┼í─Źnega dvigala WEIGL tudi svoje prijatelje in znance, nam pa dovolite, da vas za va┼í trud nagradimo. Takoj, ko bomo iz va┼íega kroga prijateljev lahko pozdravili novo stranko, boste v zahvalo prejeli dragocen bonus v obliki brezpla─Źnega vzdr┼żevanja va┼íega stopni┼í─Źnega dvigala.

In kako to deluje?

Preprosto, pošljite nam vaš kupon!

Z nakupom stopni┼í─Źnega dvigala WEIGL ste prejeli tudi knji┼żico kuponov za na┼í program priporo─Źil. Vnesite svoje kontaktne podatke in podatke va┼íe potencialne stranke preprosto na enega od teh kuponov iz knji┼żice in nam ga po┼íljite. Nemudoma bomo navezali stik s to osebo in se dogovorili za neobvezujo─Źe svetovanje. ─îe se ta oseba nato odlo─Źi za stopni┼í─Źno dvigalo WEIGL, bomo va┼í trud nagradili z zahvalnim bonusom v obliki brezpla─Źnega vzdr┼żevanja va┼íega stopni┼í─Źnega dvigala.

Naro─Źite svojo knji┼żico kuponov!

─îe imate dodatna vpra┼íanja o na┼íem programu priporo─Źil, nas kontaktirajte na brezpla─Źni informacijski telefonski ┼ítevilki. ─îe vam prejeti kuponi niso dovolj, vam z veseljem po┼íljemo ┼íe eno knji┼żico kuponov. Preprosto izpolnite naslednji obrazec ali nas pokli─Źite na brezpla─Źno telefonsko ┼ítevilko in knji┼żico kuponov boste prejeli po po┼íti. 

Imate vpra┼íanja? Posvetovanje je mogo─Źe v nem┼íkem in angle┼íkem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujo─Źe povpra┼íevanje

*) Obvezna polja