WEIGL Liftsysteme
Rabljena stopni┼í─Źna dvigala

Zares ugodna alternativa ÔÇô izkoristite najve─Źjo izbiro rabljenih stopni┼í─Źnih dvigal v Avstriji in na Bavarskem.

BITI MOBILEN NI NIKAKRŠEN LUKSUZ
Rabljena sede┼żna stopni┼í─Źna dvigala!

Odlo─Źitev, da ┼żelimo tudi z nara┼í─Źajo─Źo starostjo ┼íe naprej bivati v doma─Źem okolju dru┼żine, prijateljev in sosedov, ne pomeni le bolj┼íe kakovosti ┼żivljenja, temve─Ź predvsem prilagodljivost in neodvisnost. 

Lahko se nam zgodi, da potrebujemo stopni┼í─Źno dvigalo le kot za─Źasno re┼íitev ali pa je potrebnih ve─Ź nujnih investicij hkrati. Rabljeno sede┼żno stopni┼í─Źno dvigalo je lahko v ┼ítevilnih primerih (predvsem pri ravnem stopni┼í─Źu) cenovno ugodna alternativa nakupu novega sede┼żnega stopni┼í─Źnega dvigala.

Lastna servisna delavnica

KAKOVOST IMA IME ÔÇô WEIGL LIFTSYSTEME
Rabljena dvigala, ki jih v na┼íi servisni delavnici prevzamemo in generalno obnovimo, predstavljajo cenovno ugodno izbiro. Prejmite neobvezujo─Źe informacije o na┼íi trenutni ponudbi rabljenih naprav na brezpla─Źni telefonski ┼ítevilki 0 800 / 85 85 55.

Imate vpra┼íanja? Posvetovanje je mogo─Źe v nem┼íkem in angle┼íkem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujo─Źe povpra┼íevanje

Na┼íi rabljeni sistemi zapustijo na┼ío delavnico v brezhibnem stanju in temeljito presku┼íeni. Dvigalo, ki je prakti─Źno enakovredno novemu, tako prejmete za zelo ugodno ceno.


Vaše prednosti:

  • Velika izbira rabljenih stopni┼í─Źnih dvigal v Avstriji
  • Rabljena stopni┼í─Źna dvigala, ki so kot nova, nudijo velik prihranek v primerjavi s ceno novega
  • Na┼íi usposobljeni strokovnjaki vse rabljene sisteme pred ponovno prodajo temeljito pregledajo in prenovijo.
  • Uporaba izklju─Źno originalnih nadomestnih delov

 

Najve─Źji prihranek je pri nakupu rabljenega dvigala za ravno stopni┼í─Źe. Tukaj je mo─Ź vrnjen rabljeni sistem ponovno uporabiti v celoti. Pri zavitih stopni┼í─Źih je treba ustrezno tirnico vedno izdelati individualno, saj je vsako stopni┼í─Źe druga─Źno. To pomeni, da je va┼í dvigalni sistem sestavljen iz generalno obnovljene sede┼żne in pogonske enote ter nove tirnice, ki se brezhibno prilega va┼íemu stopni┼í─Źu.

Kako vam lahko pomagamo?


Naro─Źite brezpla─Źno informativno gradivo za naslednje izdelke


*) Obvezna polja