Modernizacija dvigala ÔÇô inovativna posodobitev za vrhunsko varnost in u─Źinkovitost

Ne le za nove sisteme, temve─Ź tudi za obstoje─Źe dvigalne sisteme velja vrsta zakonskih predpisov glede ravni varnosti.

Starej┼íi dvigalni sistemi pogosto v mnogih pogledih ne ustrezajo trenutnemu stanju tehnike. To lahko povzro─Źa najrazli─Źnej┼íe nevarnosti. Z modernizacijo dvigalnega sistema zagotovite varnost tako uporabniku dvigala kot tudi samemu sebi ÔÇô po na─Źelu ingerence. Poleg tega bistveno izbolj┼íate energetsko u─Źinkovitost ter udobje upravljanja in vo┼żnje. Najsodobnej┼íi krmilni sistemi in pogoni zagotavljajo maksimalno razpolo┼żljivost in hkrati pomagajo privar─Źevati stro┼íke energije.

Strokovno svetovanje

Pravo─Źasna posodobitev dvigalnega sistema prina┼ía ┼ítevilne prednosti tako za lastnike in upravljavce kot tudi uporabnike.

WEIGL za vsak primer modernizacije ponuja optimalen koncept. Naj gre za zamenjavo posameznih komponent, na primer pogona vrat ali opreme kabine, ali za obse┼żno prenovo: na┼íi strokovnjaki vam bodo kompetentno svetovali glede obsega in ─Źasovnega poteka renovacije ter ponudili optimalne re┼íitve.
 

Inovativna POSODOBITEV za VARNOST in U─îINKOVITOST 

  • Najvi┼íja varnost delovanja
  • Ve─Źja razpolo┼żljivost
  • Ve─Źja u─Źinkovitost zaradi manj┼íe porabe energije
  • Izbolj┼íano udobje vo┼żnje in upravljanja
  • Sodoben videz
  • Pove─Źanje vrednosti nepremi─Źnine
  • Skladnost s standardi in zakonodajo

 

Pri izbiri ponudnika se spla─Źa staviti na pravega partnerja. 

Znamka WEIGL kot ponudnik celovitih re┼íitev je v Avstriji ┼że desetletja sinonim za dvigalne in mobilnostne sisteme, ki vedno ustrezajo najnovej┼íim standardom kakovosti, tehnologije in oblikovanja. Danes smo najve─Źji avstrijski proizvajalec dvigal ter vodilni na trgu stopni┼í─Źnih dvigal in dvigal za invalidski vozi─Źek.

Imate vpra┼íanja? Posvetovanje je mogo─Źe v nem┼íkem in angle┼íkem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujo─Źe povpra┼íevanje