WEIGL Liftsysteme
Servis in vzdr┼żevanje

Vrhunske storitve za stranke so za nas seveda samoumevne. Za vas smo vedno na voljo: 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Z WEIGL LIFTSYSTEME NA VARNI STRANI
Vedno v va┼íi bli┼żini

STORITVE ZA STRANKE Z NEOMAJNO ZANESLJIVOSTJO

Ste se ┼że odlo─Źili za TOPNI┼á─îNO DVIGALO WEIGL ali drug izdelek iz na┼íe obse┼żne ponudbe za dom brez ovir ali pa se pravkar ┼íe odlo─Źate? To nas veseli, saj boste odslej razen prednosti kakovostnega izdelka znamke WEIGL lahko u┼żivali tudi v vseh drugih prednostih, med katere sodijo tudi na┼íe prvovrstne servisne storitve.

SERVISNI CENTER WEIGL

Pri WEIGL so SERVISNE STORITVE zapisane z velikimi ─Źrkami.

Servisni center ima osrednjo vlogo, ko gre za ─Źim hitrej┼íe in nezapleteno dogovarjanje glede terminov za vzdr┼żevanje ali odzivanje na napake in motnje v delovanju. V ta namen smo vzpostavili obse┼żno servisno mre┼żo za profesionalno servisiranje na┼íih dvigal. Tako lahko v vsakem trenutku zagotovimo hitro in u─Źinkovito vzdr┼żevanje in odpravljanje te┼żav, vklju─Źno z dobavo nadomestnih delov. Na┼íi visoko usposobljeni servisni tehniki zagotavljajo popolno zadovoljstvo strank z brezhibnim servisom sistemov.

Pri izbiri ponudnika se spla─Źa staviti na pravega partnerja. 

Znamka WEIGL kot ponudnik celovitih re┼íitev je v Avstriji ┼że desetletja sinonim za dvigalne in mobilnostne sisteme, ki vedno ustrezajo najnovej┼íim standardom kakovosti, tehnologije in oblikovanja. Danes smo najve─Źji avstrijski  proizvajalec dvigal  ter vodilni na trgu stopni┼í─Źnih dvigal in dvigal za invalidski vozi─Źek

Imate vpra┼íanja? Posvetovanje je mogo─Źe v nem┼íkem in angle┼íkem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujo─Źe povpra┼íevanje

Kako vam lahko pomagamo?


Naro─Źite brezpla─Źno informativno gradivo za naslednje izdelke


*) Obvezna polja