Financiranje mojega stopni┼í─Źnega dvigala

Subvencije in nepovratna sredstva za sede┼żna stopni┼í─Źna dvigala ÔÇô tudi pri bistvenem vpra┼íanju glede financiranja va┼íega stopni┼í─Źnega dvigala vam aktivno stojimo ob strani.

BITI MOBILEN NI NIKAKRŠEN LUKSUZ
Subvencije in nepovratna sredstva

Na─Źeloma velja, da se nakup stopni┼í─Źnega dvigala financira z zasebnimi sredstvi. Kljub temu pa obstajajo nekatere dr┼żavne institucije, ki pod dolo─Źenimi pogoji subvencionirajo nakup stopni┼í─Źnega dvigala.

─îe v Avstriji na primer nekdo potrebuje stopni┼í─Źno dvigalo zaradi posledic nesre─Źe, ima dobre mo┼żnosti, da mu avstrijski Splo┼íni zavod za nezgodno zavarovanje (AUVA) povrne stro┼íek postavitve. Tudi pri po┼íkodbah, nastalih med vojno ali med slu┼żenjem voja┼íkega roka, se stopni┼í─Źno dvigalo pod dolo─Źenimi pogoji delno ali v celoti financira s strani dr┼żave.

Kaj moram upoštevati?

Subvencije in nepovratna sredstva so vedno odvisna od zvezne dr┼żave, v kateri bivate.

  • Vi┼íina subvencij in pogoji za pridobitev se zato razlikujejo. V razli─Źnih zveznih dr┼żavah se lahko tudi razlikujejo kontaktne to─Źke, kjer podate vlogo za subvencijo. Vendar pa je v mnogih primerih smiselno podati vlogo za finan─Źno podporo, saj s tem pri nakupu stopni┼í─Źnega dvigala prihranite denar. Na┼íi svetovalci za stranke vas bodo z veseljem informirali o ustreznih predpisih v va┼íi dr┼żavi.
     

Kontaktne to─Źke so med drugim:

  • Nosilci socialnega zavarovanja
  • Sozialministeriumservice
  • Bezirkshauptmannschaften/ Magistrate
  • Invalidske organizacijee
     

Dav─Źne olaj┼íave

  • Stopni┼í─Źno dvigalo spada v kategorijo ┬╗izredni stro┼íki zaradi invalidnosti┬ź, zato se lahko zanj uveljavlja dav─Źna olaj┼íava. 

Izkoristite kompetentno svetovanje na┼íih strokovnjakov, brezpla─Źno in neobvezujo─Źe

Vse od uvodnega pogovora do kon─Źne monta┼że na┼í svetovalec ostaja va┼í zanesljiv partner za vsa vpra┼íanja glede stopni┼í─Źnega dvigala. Tudi pri bistvenem vpra┼íanju glede financiranja va┼íega stopni┼í─Źnega dvigala vam aktivno stojimo ob strani. Kajti le ─Źe so na┼íe stranke zadovoljne, smo zadovoljni tudi mi.

Imate vpra┼íanja? Posvetovanje je mogo─Źe v nem┼íkem in angle┼íkem jeziku.

+43 7277 2238 0

Oddajte neobvezujo─Źe povpra┼íevanje

Kako vam lahko pomagamo?


Naro─Źite brezpla─Źno informativno gradivo za naslednje izdelke


*) Obvezna polja